Tegelwerken en vloertegels op maat!

Tegelwerken uitgevoerd volgens uw wensen en budget

Tegelwanden zijn altijd een mooie oplossing om ruimtes in uw woning af te werken. Uw WC en badkamer betegelen is ook een tijdloze oplossing om de schoonmaak van die kamers te vereenvoudigen en de hygiëne te bewaren. Kortom, tegels hebben heel wat voordelen. Daarom plaatst Jean Michiels BVBA ze ook met plezier voor u. U kan bij ons terecht voor alle mogelijke wandbetegelingen. Wij bieden verschillende maten en tegelsoorten aan. Informeer snel naar de ruime mogelijkheden in het tegelaanbod.

Geen inspiratie? Dan kunnen wij u vast helpen binnen ons netwerk van professionele partners. Zo vindt u zeker een tegelmodel dat bij uw woonruimtes past!

Vloeren

Tegels kunnen uiteraard ook op de vloer. Dus bieden we die ook aan. Daarin zijn de mogelijkheden al even eindeloos als het betegelen van de wanden van een WC of badkamer. Wij plaatsen alle soorten vloertegels, passend voor alle kamers. We zetten u graag op weg met professioneel advies wanneer u nog twijfelt over het juiste idee.

Aarzel dus niet om contact op te nemen voor uw tegelwerken. Jean Michiels BVBA betegelt in de regio Antwerpen-Rupelstreek.

Contacteer ons!
015 70 92 66