Verwelkom uzelf en uw bezoekers met een fraaie oprit!

De meerwaarde van een oprit

Eigenlijk geeft u met een oprit een soort visitekaartje af. Het is een soort signaal naar bezoekers dat ze welkom zijn en goed ontvangen zullen worden, wanneer ze een brede en mooi aangelegde laan krijgen om hun auto op te rijden. Maar ook voor uzelf is een mooie oprit een meerwaarde. Het brengt een gevoel van rust en voldaanheid wanneer u na een werkdag ’s avonds op uw hof rijdt en de dag kan afsluiten. Het is dus zeker leuk om een moderne oprit te hebben. Daar helpt Jean Michiels BVBA uit Antwerpen u dan ook graag bij!

De mogelijkheden

Een oprit is voor elke hof iets anders. Het hangt af van hoe de tuin is aangelegd en hoe uw huis en garagepoorten gepositioneerd zijn op het woonerf. Dat heeft dan ook invloed op het precieze materiaal dat u kan kiezen. Waar voor de ene oprit betonklinkers passend zijn, kan voor een ander type misschien een betontegel mooier zijn. Wij adviseren u graag bij de keuze.

Kortom, heeft u plannen om een klassieke of moderne oprit aan te laten leggen? Dan staan wij voor u paraat. Jean Michiels BVBA legt opritten aan in Antwerpen – Rupelstreek. Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte. 

Contacteer ons!
015 70 92 66