Professionele renovatiewerken

Gevelrenovatie tot in het detail uitgewerkt

Ook een gevel moet de tand des tijds en het wisselvallige Belgische weer kunnen trotseren. Daarom is een gevelrenovatie na een bepaalde periode een passende oplossing om uw woning of bedrijf een goede uitstraling te laten behouden. Jean Michiels BVBA uit Anwerpen zorgt ervoor dat uw gevel passend wordt behandeld met kwaliteitsmaterialen, zodat u er weer voor een lange tijd geen werk meer aan moet hebben.

Hoe schatten we de kosten van een gevelrenovatie in?

Die vraag is uiteraard niet onbelangrijk. Wij volgen een vast stramien waarbij we komen tot een passende prijsofferte. Wij schatten een budget in op basis van wat we zien en op basis van onze kennis en ervaring uit talloze gevelprojecten. Wij komen bij u ter plaatse kijken in welke staat de gevel zich bevindt en wat er precies nodig is of wat er aangewezen is om te laten uitvoeren. We kijken of we moeten zandstralen, checken de voegen en het metselwerk etc. Na het afronden van die analyse en een overleg over uw precieze wensen werken we een offerte uit op uw maat.

Kortom, heeft u nog een ervaren partner nodig om uw gevel te renoveren? Contacteer Jean Michiels BVBA. Wij zijn actief in Antwerpen en de Rupelstreek.

Contacteer ons!
015 70 92 66